Deelnemen

Best of show contest>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede Japanse auto? Doe dan met jouw Japanse auto mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig, deze bestel je in de online ticketshop.

 

Als je je van tevoren aanmeldt, zijn er 50 gratis entreekaarten beschikbaar. Naast het gratis showautoticket ontvang je dan dus ook een gratis entreeticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN

revbattle>

Maakt jouw auto het meeste gelduid? Doe mee aan de Rev Battle!

Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de online ticketshop bestellen. Maar je kunt je auto ook aanmelden voor de Best of Show Contest, na goedkeuring krijg je dan van ons een showautoticket.

showpaddock>

Tijdens GO Japan vind je de mooiste Japanse auto's op de showpaddock. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks, dan kun je een showautoticket bestellen in de online ticketshop. Dit showautoticket is alleen voor je auto, voor jezelf en eventuele passagiers moet je nog een entreeticket bestellen.

 

Alle Japanse auto's zijn welkom. Met een showautoticket ben je verzekerd van een plek op de showpaddock. Je hoeft niet op een bepaalde tijd binnen te zijn, ook kan je natuurlijk zelf beslissen wanneer je weer wilt gaan.

Tickets
FOLLOW US: