Deelnemen

Best of show contest>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede Japanse auto? Doe dan met jouw Japanse auto mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je hebt dan wel een showautoticket nodig, deze bestel je in de online ticketshop. Vraag dan bij binnenkomst om een deelnameformulier. Er wordt tussen 11:00 en 15:00 uur gejureerd op het terrein. De jury loopt rond en ziet aan het deelnameformulier (achter je voorruit) dat je een deelnemer bent.

We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

revbattle>

Maakt jouw auto het meeste gelduid? Doe mee aan de Rev Battle!

Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de online ticketshop bestellen. Maar je kunt je auto ook aanmelden voor de Best of Show Contest, na goedkeuring krijg je dan van ons een showautoticket.

showpaddock>

Tijdens GO Japan vind je de mooiste Japanse auto's op de showpaddock. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks, dan kun je een showautoticket bestellen in de online ticketshop. Dit showautoticket is alleen voor je auto, voor jezelf en eventuele passagiers moet je nog een entreeticket bestellen.

 

Alle Japanse auto's zijn welkom. Met een showautoticket ben je verzekerd van een plek op de showpaddock. Je hoeft niet op een bepaalde tijd binnen te zijn, ook kan je natuurlijk zelf beslissen wanneer je weer wilt gaan.

Clubpaddock>

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor circa 100 auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.000 clubauto's vinden, die een breed beeld van de Nederlandse performance & styling scene weergeven. Meld je club aan via info@402automotive.com.

Tickets
FOLLOW US: